Als medewerker klantenservice bij Enexis Netbeheer werk je in een team van klantenservice medewerkers. Het bedrijf is één van de 7 netbeheerders in Nederland. De belangrijkste taak van deze netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet. Bovendien zorgt deze netbeheerder voor het transport van energie: Zij vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar een woning of een bedrijf. Ook hebben zij een team voor zakelijke klanten, voor klachten en claims en er zijn er collega’s die partijen in de energiemarkt te woord staan. Meerdere van jouw directe collega’s helpen ook mee in deze andere teams. Samen kunnen de teams bijna alles, maar jij hebt wel je eigen expertise. Namelijk de consumentenmarkt. Jij gaat je bezig houden met het juist en tijdig afhandelen van informatieverzoeken inclusief de administratieve afhandeling daarvan. De informatieverzoeken komen via telefoon, e-mail en post. Het gaat hierbij om de consumentenmarkt.

Waar ga je werken?
We zijn allemaal afhankelijk van energie, de hele dag door. Als we ’s morgen opstaan, het licht aan doen en een warme douche nemen. Tijdens het werk. Of als we ’s avonds ontspannen een film of tv-programma kijken. Het is zo vanzelfsprekend geworden dat we soms vergeten hoe de energie die we afnemen bij u thuis terecht komt. Enexis Netbeheer is één van de partijen die hier een belangrijke rol in speelt. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: we vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar uw woning of uw bedrijf.

Wie ben je?
Een achtergrond in klantenservice, liefst minimaal 6 maanden, dit kan ook face-2-face zijn geweest.
Ervaring en/of affiniteit met telefonische werkzaamheden.
Goede computervaardigheden.
HBO werk –en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding op niveau 4, in commerciële richting.
Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent vijf dagen per week tussen 08.00 en 17.00 beschikbaar bent. Je werkt daarvan 28-36 uur.
Je moet de mogelijkheid hebben bedraad thuis te werken. Dit betekent een rustige werkplek en minimaal 30 mb internetsnelheid.

Wat mag je verwachten?
Een goed salaris. Bij ons start je op €11,83 (bruto). Bij goed functioneren zit je na een half jaar op €12,84 (ook bruto);
Thuiswerken is bij ons tot in de puntjes geregeld. Kun je na je werk uitgebreid koken;
Duidelijkheid: 4 week van tevoren weet je wanneer je werkt;
Een dagelijkse werkdag begint tussen 08:00 en 17:00 en bent daarom ook tussen die tijden beschikbaar voor de planning;
Flink wat training met focus op vaardigheden die je thuis soms ook echt nodig hebt;

Deze vacature is inmiddels ingevuld
Neem een kijkje bij de rubriek ‘Actuele vacatures’ voor recente thuiswerk jobs!