Ben je op zoek naar een baan die je de mogelijkheid geeft om samen te werken met één van de 100 meest betrouwbare bedrijven in de Verenigde Staten, terwijl je ook je inkomsten kunt verhogen vanuit het comfort van je eigen huis? Waarom zou je dan niet bij Lionbridge aansluiten als part-time contractant? Lionbridge Technologies is een toonaangevend leverancier van globalisatie- en testservices. Behalve het hoofdkantoor in Waltham in de VS heeft Lionbridge meer dan 50 vestigingen in 25 landen. Thuiswerk-gezocht.nl is momenteel aan het werven voor de rol van Online Map Quality Analyst in Nederland.

Het doel van de werkzaamheden is de verbetering van online kaartendiensten c.q. routeplanning voor alle internetgebruikers wereldwijd. Hiervoor worden geografische locaties opgezocht op internet beoordeeld op relevantie met betrekking tot de ingevoerde zoektermen. Je wordt gevraagd om je mening te geven over deze resultaten. Je werkt vanuit huis en de uren kunnen naar eigen wens worden ingedeeld. Voor het correct uitvoeren van dit werk is het lezen en toepassen van schriftelijke richtlijnen voor het voltooien van het werk essentieel. Het onderzoeken van de geografische nauwkeurigheid met behulp van online tools behoort ook tot de werkzaamheden.

De vereisten
Vloeiende beheersing van het Nederlands en Engels is essentieel.
Hi-speed breedband internettoegang is een eis.
Kennis van lokale en nationale geografische gebieden.
Ervaring/knowhow van het gebruik van online kaarten, routeplanning en onderzoek naar bezienswaardigheden.
Voor doeleinden van cultureel, historisch en geografisch bewustzijn moeten kandidaten de laatste 2 jaar in Nederland verblijven.

Deze vacature is inmiddels ingevuld
Neem een kijkje bij de rubriek ‘Actuele vacatures’ voor recente thuiswerk jobs!