Voor een Software & Services bedrijf dat sinds 1990 het Midden- en Kleinbedrijf ontzorgt met een brede sellectie aan software pakketten zijn wij op zoek naar Outbound Verkopers. Het missie statement is: “Maatwerk software leveren voor een standaardprijs”. Dat betekent dat wij een uitgebalanceerd ERP-pakket inclusief maatwerk leveren voor de prijs van een standaardpakket.

Met jarenlange ervaring in het leveren van softwarepakketten in diverse branches, van schoonmaakbedrijven tot aan financiële instellingen en handelshuizen is de vraag naar commerciële verkopers groot. Onze applicatie is zo flexibel dat wij gepast en snel maatwerk kunnen leveren. De visie is gericht op de toekomst en volgen continue de trends en ontwikkelingen van de markt p[. Het bedrijf gaat altijd een stap verder, want van A naar B is simpel, maar de sleutel tot succes is risico’s nemen.

Wat breng jij mee?
Als Outbound Verkoper ben je salesgericht en verantwoordelijk voor een goede inventarisatie en het overtuigen van potentiële opdrachtgevers. Je bent daadkrachtig en actiegericht. Je houdt van afwisseling en een baan waarin je veel in contact bent met potentiële klanten is je op het lijf geschreven. Verder ben je oprecht geïnteresseerd en goed in het stellen van gerichte vragen.

Je werkt vanuit huis en zoekt actief contact met ondernemers, weet snel wat er speelt en denkt in mogelijkheden. Je speelt in op individuele vragen van ondernemers en bent in staat om vanuit die contacten demonstraties aan te bieden van onze software.

Je bent de schakel tussen het bedrijf en nieuwe klanten, sales zit in je genen.

Kandidaatprofiel:
HBO werk- en denkniveau
Commercieel en resultaatgericht
Ondernemend, proactief en zelfstandig
Prettige telefoonstem, mensgericht en doortastend
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Bijzondere profieleigenschappen:
Eigen netwerk/database binnen één of meerdere branches

Arbeidsvoorwaarden:
Gestaffelde vergoeding per goede lead (€60 – €150) & gestaffeld percentage van de verkoop (6% – 15%)
Flexibiliteit en zelfstandigheid
Uitstekende mogelijkheden om je netwerk en kennis uit te breiden
Werken vanuit huis/je eigen uren bepalen

Ben jij die gemotiveerde thuiswerker?! Reageer dan snel door middel van een e-mail naar info@thuiswerk-gezocht.nl met een korte motivatie en jouw C.V. als bijlage.

Deze vacature is inmiddels ingevuld
Neem een kijkje bij de rubriek ‘Actuele vacatures’ voor recente thuiswerk jobs!