Als Consumer Support medewerker bij Marktplaats beantwoord je via de mail vragen van Marktplaats gebruikers. De vragen variëren van het nieuwe betaalplatform tot aan het assisteren van gebruikers bij het aanmaken van een account.

Jij begrijpt met jouw empathische vermogen natuurlijk als geen ander dat al deze gebruikers zo snel mogelijk geholpen willen worden en je gaat dan ook direct op zoek naar een oplossing. Omdat je via de mail antwoordt, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Op de afdeling wordt gebruik gemaakt van verschillende systemen. Je moet in staat zijn diverse applicaties snel en correct te bedienen.

Werkdagen en -tijden
De afdeling Consumer Support is van maandag tot en met zondag open van 08.00 tot 22.00 uur. Ook op zon- en feestdagen zijn ze geopend. Je hebt de keuze om parttime of fulltime aan de slag te gaan, want je kunt 24 tot 40 uur per week werken. Welke dagen en tijden je wilt werken, kun je zelf bepalen. Wel wordt er gevraagd minimaal 2 avonden per week beschikbaar te zijn en één dag in het weekend.

Wat wij bieden
Een parttime of fulltime baan voor minimaal 24 uur per week vanuit huis;
Een startsalaris van €9,20 vanaf 22 jaar;
Een toeslag van 50% als je op zondag werkt;
Doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen binnen Marktplaats;

Wat wij vragen
Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
Je bent servicegericht en klantvriendelijk;
Je kunt je gemakkelijk inleven in de situatie van de klant;
Je hebt de komende 3 maanden geen lange vakantie gepland;
Je bent minimaal twee avonden tot 22.00 uur en één dag in het weekend beschikbaar.

Solliciteer nu op deze vacature door je motivatie, CV en salarisindicatie te mailen naar info@thuiswerk-gezocht.nl