Wat ga je doen?

Heb jij enkele jaren ervaring als klantenservice medewerker? Ben jij op zoek naar een part-time of full-time servicegerichte functie binnen het klant contact? Zou jij vanuit thuis willen werken in je eigen zelf gecreëerde rustige werkplek? Lees dan snel verder!

Voor een telecom provider zijn wij op zoek naar zelfstandige kandidaten die vragen willen beantwoorden van klanten wat kan gaan over facturen en betalingen en overige vraagstukken. Het her berekenen van facturen behoort ook tot je takenpakket. Het is belangrijk om de klanten te voorzien van volledige informatie. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, dus je krijgt ook de ruimte om een goed gesprek te voeren!

Met behulp van coaching en training heb jij alles in handen om de klant tevreden te stellen. Thuis, sta je er niet alleen voor, via Whatsapp communicatie heb jij contact met collega’s. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat jij je collega’s nog iets bij kan leren.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat een grote speler is in de wereld van het klantcontact. Tal van klantenservices voor grote, internationale bedrijven zijn hier ondergebracht. Zo groot word je natuurlijk alleen door gastvrijheid en empathie op de eerste plek te zetten; niet alleen voor de klanten, maar ook voor het personeel!

Wie ben je?
Wij zijn op zoek naar meerdere servicegerichte klantenservice medewerkers. Jij bent zelfstandig binnen het klantcontact en zelfstudie is voor jou geen probleem.

Tevens ben jij:

Uitstekend in de Nederlandse- en Engelse taal in woord en schrift;
Minimaal 28 uur (part time) beschikbaar, 32 uur of full time vanaf de startdatum donderdag 28 juni;
Twee avonden per week tot 20.00 uur beschikbaar;
Één keer in de drie weken op zaterdag beschikbaar;
Niet van plan om op vakantie te gaan tot en met 12 augustus na startdatum;
In staat thuis te werken in een rustige werkplek met internetverbinding, kan je moeiteloos met een smartphone omgaan en heb je affiniteit met telefonie.

Wat mag je verwachten?
Een fijne werkplek creëren in je eigen huis én niet uren lang in de file staan onderweg naar werk. Werken vanaf een flexibele locatie, met een laptop van de zaak. Én de hulp van je collega’s inschakelen via Whatsapp, als je er zelf even niet uitkomt.

Daarnaast bieden wij jou:
Afhankelijk van eigen ontwikkeling;

Werken op basis van een vaste basis beschikbaarheid, en een rooster dat tot 3 weken vooruit wordt gemaakt;
Je komt via ons op contract voor bepaalde tijd, met kans op een vast contract bij de klant;
Vanaf 22 jaar, een salaris van €9,11 bruto per uur, (21 €8,50) (20 €7,50) (18 €7,05), met daarbij een per uur te behalen prestatiebonus van maximaal €1,50 bruto.

Solliciteer nu op deze vacature door je motivatie, CV en salarisindicatie te mailen naar info@thuiswerk-gezocht.nl